avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Raspuns de la autoritati dupa 6 luni (in loc de 30 ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Raspuns de la autoritati dupa 6 luni (in loc de 30 zile)

Buna ziua,

Am reclamat primariei (6891 din 30/09/2008)sector 1 ca un panou publicitar polueaza luminos apartamentul pe timpul noptii.
Mai precis peretii se coloreaza in functie de reclama difuzata pe panou.

Am primit raspuns (6613 din 09/02/2009) deci dupa aproape 6 luni!!!!!
Si acesta este raspunsul:
"panoul publicitar se afla in sectorul 6. Va rugam sa va adresati primarie sector6"

A fost nevoie de 6 luni pentru a raspunde asa????

Va rog sa ma indrumati catre o autoritate care sa le traga un sut "managerilor" din Primaria sector 1 pentru depasirea termenului de raspuns la o sesizare

Cu respect,
Florin
Cel mai recent răspuns: florinmihai_italia@yahoo.com , utilizator 11:21, 23 Februarie 2009
Dupa expirararea termenului legal de 30 de zile aveati posibilitatea sa contestati in instanta aceasta nemultumire.
Trebuie luata legatura si cu firma de publicitate pentru a vedea cum puteti rezolva aceasta problema.
Multumesc,

adica acum nu pot sa mai atac primaria sector 1?
La mine la birou daca nu dau raspuns in xx zile raman fara salariu.
Deci nu pot reclama undeva ca primaria sector 1 nu se ocupa cum trebuie de problema cetatenilor?

PS
Legat de panoul publicitar ca persona fizica nu am nici o sansa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie pentru afisaj interior? ileana madalina ileana madalina Buna ziua! Am infiintat de curand un cabinet medical individual stomatologic si as dori sa montez un panou publicitar. Pentru cele situate pe peretele ... (vezi toată discuția)
Panou publicitar respins tmdtsc tmdtsc Buna ziua, Sotia s-a infiintat o societate comerciala (agentie de turism) la parterul unui bloc din sectorul 3. Cu foarte mare greutate am reusit sa obtinem ... (vezi toată discuția)
Probleme de siguranta - panou publicitar bloc ContSters311568 ContSters311568 de 5-6 ani sa instalat pe fatada blocului meu un panou publicitar iar reflectorul acestuia si o parte din sistemul de prindere este montat la 5-10 cm de ... (vezi toată discuția)