avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contract inchriere auto model
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contract inchriere auto model

bana ziua va rog sa ma ajutati cu o mica problema am un magazin mixt pe if si vreau sa fac un contract de inchirire auto de pe persoana fizica pe if si nu gasesc modelul poate cineva sa mi trimita un model ca cei de la trezorerie mi au spus ca gasesc pe google multumesc
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 13:12, 25 Martie 2013
Un model :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

impozit pentru apartamentul inchiriat de ,,cabinet individual de psihologie" Ionut mihnea Ionut mihnea Bună ziua. Eu in calitate de ,,Cabinet individual de psihologie ....(numele meu ( Y ))\", am închiriat un apartament de la 2 proprietari, anume x și y, ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru firma de inchirieri auto Nikoletta001 Nikoletta001 Buna ziua, am si eu o nelamurile cu privire la contractul de comodat. Vreau sa stiu daca pot face contract de comodat cu masina proprie - de pe persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica vs elance vs fisc vs adsense :) mironsavan mironsavan Hello, Eu sunt programator de cativa ani si in 2011 mi-am deschis un cont pe elance si AdSense. In aprilie am fost si mi-am declarat veniturile ca Persoana ... (vezi toată discuția)