avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... datorii la sanatate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

datorii la sanatate

daca in cazierul fiscal apare ca am datorie la sanatate pot sa vand casa si masina?
Cel mai recent răspuns: ionangelica , utilizator 18:24, 25 Martie 2013
intrebarea este mult prea evaziva, care este forma de organizare? casa si masina sunt detinute pe firma?
Nu sunt pe firma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare certificat fiscal cu mentiuni adrianaadri adrianaadri buna ziua, am si eu o intrebare, va rog frumos sa ma lamuriti de un lucru.la directia taxe si impozite am facut o cerere pentru a mi se elibera un certificat ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina cu certificat de atestare fiscala cu datorii pe numele sotului rroxica rroxica buna ziua am o masina pe numele meu si am vandut-o unui om din alt oras, urmand sa facem schimb de certificare de atestare fiscala am fost la primarie pt ... (vezi toată discuția)
Datorii buget/ vanzare masina RomulusA RomulusA buna ziua, detin o firma mica cu datorii la bugetul de stat. nimic nou sau spectaculos desigur. am ajuns insa in situatia in care statul a trimis poprire ... (vezi toată discuția)