avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA - adãugare cod CAEN
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA - adãugare cod CAEN

Daca adaug coduri CAEN la PFA pe care il am deja, pentru a deschide si un magazin de materiale de constructii, va trebui sa am un document care atesta pregatirea in domeniu? In acest caz diploma de masterat Stiinte economice, Marketingul si managementul firmei ar fi de ajuns, sau va trebui sa urmez un curs? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:27, 27 Martie 2013
Daca initial nu ati depus un act care sa ateste ca aveti calificare ca lucrator comercial va trebui sa depuneti acum un asemenea act. Personal cred ca este in regula si diploma de masterat in managementul si marketingul firmei, dar cum practica nu este unitara la toate registrele comertului din tara va sfatuiesc sa le solicitati punctul de vedere anterior depunerii actelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La infiintarea unei intreprinderi individuale, pfa cate coduri caen pot fi trecute mitdan67 mitdan67 va rog daca puteti sa-mi spuneti,: (1)- la infiintarea unei Intreprinderi Individuale, PFA cate coduri CAEN pot fi trecute Exista o restrictie ca numer ... (vezi toată discuția)
Coduri caen noi la pfa infiintat in 2009 viorelolteanu viorelolteanu buna ziua. in 2009 am infiintat un pfa avand cod caen intermedierea in comertul cu produse diverse (am lucrat par time cu contract de colaborare pe baza de ... (vezi toată discuția)
It-ist doresc sa infiintez pfa WishLawWasBetterDefined WishLawWasBetterDefined Buna ziua, Lucrez in domeniul IT si ma gandeam ca ar fi mai profitabil sa trec de la contract de munca la PFA. Am inteles ca trebuie sa platesc CAS si CASS ... (vezi toată discuția)