avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Restanta credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Restanta credit

Banca poate scoate la vanzare o locuinta obtinuta in urma unui contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere? daca da in ce conditii!
Multumesc anticipat!
Multumesc am inteles,o seara frumoasa!
Imobilul se va vinde la un pret din care se va scadea valoarea uzufructului. Nu m-as culca pe o ureche crezand ca nu se poate vinde.
Preturile evaluate pentru asemenea imobile sunt derizorii. Chiar si asa nu se prea incumeta nimeni sa cumpere.
Ca nu o sa cumpere nimeni, e una, ca se poate vinde e alta. Nu vad de ce ar risca sa se vanda - exact cum ati spus - la un pret derizoriu, si sa ramana si fara casa si cu datoria.
Nu am spus ca nu se pot vinde ci ca este un proces de durata. Ma ocup de cateva dosare de genul acesta si credeti-ma ca toata lumea este nemultumita: atat creditorul care nu isi recupereaza mare lucru din eventuala vanzare, debitorul de suma mica la care este evaluata, posibilii cumparatori pentru ca nu stiu momentul la care s-ar bucura 100% de drepturile imobilului cumparat. :)

Alte discuții în legătură

Publicatie de vanzare , dosar din 2012, posibil abuz executor! basu basu Buna ziua, am participat la o licitatie a unei case unde am avut surpriza ca executorul sa-mi spuna in fata ca el nu ne va declara adjudecatari, considerand ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cu uzufruct viager cristina09_aaa cristina09_aaa se poate vinde un apartament cu uzufruct viager? in ce conditii? (vezi toată discuția)
Apartament sub sechestru. djbaryllas djbaryllas Daca un apartament a fost pus sub sechestru, din cauza neachitarii unor rate bancare, (desi nu sa garantat sau ipotecat cu acel apartament in momentul acodarii ... (vezi toată discuția)