Am avut un proces si l-am castigat.Akum as vrea sa stiu cat timp au intimatii sa depuna recurs?15 zile de la publicarea solutiei sau la 15 zile de cand imi ajunge hotararea acasa?Am primit si despagubiri.Cum se procedeaza in cazul asta?Trebuie sa iau legatura cu intimatii sa le dau un nr de cont ceva?Va multumesc
Termenul de recurs este de 15 zile si curge de la data comunicarii hotararii, mai precis de la data la care partea care declara recurs a luat la cunostiinta de hotararea comunicata de instanta.
Pentru punerea in executare a hotararii cu privire la despagubirii formulati o cerere de executare silita catre un executor judecatoresc. Daca credeti ca doresc sa achite de buna-voie, le puteti trimite o notificare la care anexati hotararea judecatoresca si in care le solicitati achitarea debitului la care au fost obligati de catre instanta in modalitatea dorita de dvs. (inclusiv transfer bancar) cu indicarea datelor necesare efectuarii platii.
Sentinta civila
maara
Buna seara.As vrea sa stiu cum se procedeaza dupa ce s-a pronuntat solutia intr-un dosar diminuare pensie intretinere minor.Sentinta la acest dosar trebuie ... (vezi toată discuția)
Hotarare
ioana2525
Am primit hotararea de la Tribunal pentru acordarea drepturilor salariale. Dupa perioada de 10 zile de recurs, dc nu imi sunt virati banii pe card cand ma pot ... (vezi toată discuția)