avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citare parat la adresa unde nu locuieste. Consecinte
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Citare parat la adresa unde nu locuieste. Consecinte

Cum pot chema pe cineva in judecata,daca nu ii cunosc adresa?Mai precis,nu locuieste la adresa din buletin.Unde va fi trimisa citatia de chemare in instanta?
solicitati la organul abilitat(Serviciul informatizat al persoanei ) sa va indice adresa exacta a persoanei ,printr-o adresa ,sau initial introduceti actiune cu adresa cunoscuta si apoi reveniti pina la primul termen cu raspunsul de la Serv inf ,al pers.
Sesizati instanta cu adresa pe care o cunoasteti si apoi veti face demersurile legale dupa primul termen de judecata.
Daca ii cunoasteti adresa de buletin, atunci acolo ii indicati adresa unde sa fie citat. Daca se intoarce procedura in sensul ca paratul este mutat de la adresa, atunci demersurile in sensul aflarii domiciliului se vor face de catre instanta.

Daca paratul are acelasi domiciliu, atunci se va face o citare la usa instantei.

Serviciul de evidenta populatiei nu o sa va dea informatii in lipsa dovezii unui interes si a unei actiuni introduse in instanta.
Adresa lui din buletin il stiu,dar nu locuieste la adresa respectiva.Tatal meu ia facut primirea in spatiu la adresa noastra,dar el locuieste in alta parte in chirie,fara contract de inchiriere legala.Multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort-domiciliu necunoscut parit alexa-rozi alexa-rozi Am si eu o intrebare va rog daca ma poate ajuta cineva.Am intentat actiune de divort si am trecut domiciliul sotului la adresa actuala la care locuiesc ... (vezi toată discuția)
Cum se poate divorta fara a sti domiciliul paratului? 1234ramona 1234ramona Buna ziua , Am si eu o intrebare : Sunt deja in proces de divort si nu pot da instantei o adresa la care paratul sa fie citat . Mentionez ca se afla in ... (vezi toată discuția)
Dovada indeplinirii procedurii de citare Elena1986ianuarie Elena1986ianuarie Sunt reclamant intr-un proces pe baza de ordonanta presidintiala. Paratul a fost citat la domiciliu din buletin care este casa parintilor el locuind in ... (vezi toată discuția)