Am o masina din decembrie 2012. Nu am inscris-o, ci am facut plangere in instanta pentru a putea inmatricula masina fara sa platesc taxa de prima inmatriculare, aceasta fiind neconstitutionala. M-au programat doar in luna mai. Din 15 martie e in vigoare alta lege. Mai are rost sa merg mai departe in instanta?? Sub incidenta carei legi o sa ma judec?? (in decembrie legea era suspendata si automat aveam castig de cauza dar acuma???)
Aşa cum vă spunea şi d-nul/d-na avocat neapărat trebuie să continuaţi procesul.
OUG 9/2013 privind taxa de mediu este la fel de neconstituţională şi împotriva prevederilor comunitare ca şi precedentul.
Pe dumneavoastra nu va intereseaza nimic legat de timbrul de mediu. Procesul se va judeca dupa vechea lege care continea paragrafe care au fost considerate incorecte chiar si la curtea europeana.
Asadar veti castiga 100% procesul si va veti inmatricula masina fara plata taxei. Nu va afecteaza cu nimic ca intre timp s-a introdus timbrul de mediu.
Timbru de mediu despre care la momentul actual putem doar presupune si doar afirma ca este posibil sa mai fie castigat in instanta.
Taxa timbru
crocoi
Buna,cum pot inmatricula o masina fara sa platesc taxa de timbru,se mai poate intenta proces judecatoresc pentru inmatriculare fara taxa,masina este din 1997 ... (vezi toată discuția)