avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Scutire de la plata dobanzii unui credit bancar
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Scutire de la plata dobanzii unui credit bancar

Buna ziua! Va rog,daca nu va suparati, am si eu o intrebare la dumneavoastra.
Ma numesc Nicolae Gheorghe,nascut la data de 22.07.1959,sunt persoana cu handicap accentuat din anul 1972, nerevizuibil.
In data de 06.07.2011,am facut un credit bancar pentru achizitionarea unui autoturism,fara sa stiu ca exista facilitatea conform art.27 din legea 448/2006. Intrebarea mea este urmatoarea: Mai pot beneficia de aceasta facilitate,fiind scutit deci de plata dobanzii aferente acestui credit,avand in vedere ca ultima data scadenta este 28.06.2017 ?
Va multumesc,
Cu tot respectul,
Gh. Nicolae
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:56, 30 Martie 2013
Nu, ar fi trebuit o preaprobare din partea statului cu privire la suportarea dobanzii. Ar fi trebuit sa faceti cerere , s-o depuneti la dgaspc si apoi sa luati creditul.
Puteti sa faceti si acum, numai sa nu fiti dezamagit daca nu va platesc dobanda. Depuneti cererea insotita de o copie dupa contractul de credit si dupa cel de cumparare a masinii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanda unui credit bancar suportata de stat geonicola geonicola Buna ziua! Va rog,daca nu va suparati, am si eu o intrebare la dumneavoastra. Ma numesc Nicolae Gheorghe,nascut la data de 22.07.1959,sunt persoana cu ... (vezi toată discuția)
Pers cu handicap lazarica18 lazarica18 Sunt persoana cu handicap accentuat de foarte multi ani , am o firma infiintata ca si PFA si doresc sa stiu daca sunt scutita la plata impozitului pe profit. ... (vezi toată discuția)
Persoane cu handicap ancafogarasi ancafogarasi La angajarea unei persoane cu certificat de handicap se intocmeste un dosar care se depune vreunei autoritati, sau pur si simplu in baza legii 448/2006 ... (vezi toată discuția)