avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ridicare colete Atlassib de catre un minor
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ridicare colete Atlassib de catre un minor

Daca imi trimite cineva colet din afara tarii si sunt minora, il pot ridica de la Atlasib ?
Cel mai recent răspuns: Tarzan2012 , utilizator 21:42, 25 Martie 2013
Daca persoana care va trimite un colet precizeaza numele destinatarului si un nr.de tel al dvs,in ziua cand coletul va ajunge la agentia din localitatea dvs,Atlasib va contacteaza si va trebui sa va prezentati la agentie. Acolo va cere doar actul de identitate sa verifice numele dvs si apoi va pune sa semnati ptr primire colet.
Mai multe informatii puteti contacta agentia Atlasib.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colet retinut de politie(de la firma de curier) darkynok darkynok In data de 14 luna aceasta am trimis un colet in alt oras unei persoane intalnite pe okazii.ro (un telefon cu valoare de 500euro) printr-o firma de curierat cu ... (vezi toată discuția)
Livrare colet din uk in romania larrykk larrykk salutrari vreau sa intreb daca a mai avut cineva experiente similare cu cazul meu, poate reusesc sa inteleg cum functioneaza sistemul asta de trimitere colete ... (vezi toată discuția)
Posibila teapa facilitata de firma de curierat rapid cataNFS cataNFS Aveam de vanzare un samsung s5 , pe un site de vanzari , am fost contactat de un pretins cumparator , ne am inteles la pret , am trimit produsul cu verificare ... (vezi toată discuția)