avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contributii cas platite de doua ori
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contributii cas platite de doua ori

In anul 2010, din cauze care nu au depins de persoana in cauza, i s-au platit de catre angajator contributiile cas pentru lunile august, sept, oct 2010 in luna decembrie 2010 la CASMB, desi persoana pentru care s-au platit are domiciliul in Arges. Acum, la 3 ani de zile i s-a pus poprire pe contul de salariu de catre ANAF Arges pentru restante privind plata CAS.Pentru ridicare popririi au fost platite inca o data la ANAF Arges. Cu dovada platii de la Anaf Arges, cu adeverinta din partea angajatorului ca i s-au platit in anul 2010 contributiile(ce-i drept la CASMB), cu copii dupa op-urile care demonstreaza acest lucru, as dori sa stiu ce sanse sunt ca persoana in cauza sa isi recupereze suma platita a doua oara, si care ar fi caile ce ar trebui urmate. Se poate recupera suma pe cale amiabila sau este nevoie de proces? Pentru ridicarea popririi este nevoie si de alte acte in afara dovezii platii?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Popriri pe conturi nelyflorea nelyflorea Poate sa-mi spuna cineva daca exista vreun art. in Codul de Procedura Fiscala prin care se prevede ca o poprire instituita de Administratia Fiscala, mai veche ... (vezi toată discuția)
Somatie + titlu executoriu pe contributii cas si cass platite la zi geoalbi geoalbi In primul rand scuze pentru lungime, povestea e lunga si treneaza deja de 7 ani, se refera la contributiile la CAS si CASS pentru un PFA. A inceput in 2010 cu ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii casmb + plata contributie online ciuc143 ciuc143 Salut, am fost ieri la noul sediu din Ghe Titeica (Bucuresti) pentru a plati contributia la CASMB. Nu mi-a venit sa cred ochilor ce coada era. Eu nu am mai ... (vezi toată discuția)