avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reintoarcerea din CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reintoarcerea din CIC

Care sunt pasii de urmat in situația in care ma întorc la munca dupa CIC înainte de 2 ani, dar nu ma intorc la aceeași firma? Ce acte sunt necesare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:03, 13 Aprilie 2013
In speta , va trebui sa faceti o cerere de reluare a activitatii si ,totodata, de incetare a activitatii la acel angajator ... in baza acestor cereri, angajatorul va emite o decizie de incetare a suspendarii c.i.m. si , totodata , de incetare a c.i.m.
Mai am o intrebare: este adevarat ca daca nu ma mai intorc la aceeasi firma din CIC pierd vechimea in munca?
Nu este adevarat asa ceva ... este o informatie falsa ..
Va multumesc pentru rapiditatea raspunsurilor dvs!
La reluarea activitatii dupa CIC am dreptul la concediu de odihna? In plus, as vrea sa va intreb daca la reintoarcerea la serviciu pana in 2 ani ( adica 1 an si 9 luni) se da suplimentul de insertie si daca da cat? Sunt obligati sa ii dea angajatei un program redus de 6 ore in primele 6 luni?
Ultima modificare: Vineri, 12 Aprilie 2013
Eka1981, utilizator

Alte discuții în legătură

Revenire cic, stimulent Dana87G Dana87G Angajatorul, la revenire din concediul de crestere copil 2 ani, este obligat sa ma primeasca pe aceeasi functie timp de 6luni sau de 12luni cat primesc ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc si revenirea la munca ORoxanaI ORoxanaI Buna seara! Dupa ce am citit legislatia mi-au ramas cateva lucruri neclare. 1. Daca optez pt CCC de 2 ani si dupa un an hotarasc sa ma intorc la munca pot sa ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din ccc nataliaz nataliaz buna ziua ma aflu in CCC . Am optat pt perioada de 2 ani. Daca sotul meu nu sta o luna acasa, conform legii, eu trebuie sa ma intorc cu o luna mai repede ... (vezi toată discuția)