avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ce venituri sunt exceptate de la plata contributiei de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ce venituri sunt exceptate de la plata contributiei de sanatate?

veniturile din proprietate intelectuala (plata regizor,scenograf,compozitor)sunt exceptate de la plata contributiei de sanatate daca persoana este si salariata,adica i se retine 5,5% la functia de baza?

Alte discuții în legătură

Contributii sociale contract de cesiune a drepturilor conexe de autor. MitranStefania MitranStefania Buna ziua, Puteti sa ma ajutati cu urmatoarea problema? In cazul unui contract de cesiune a drepturilor conexe de autor (actori) incheiat intre o firma si un ... (vezi toată discuția)
Retinere pentru sanatate de 2 ori deliastela deliastela Buna ziua. Va scriu in legatura cu o nelamurire. Sunt angajata in sistemul bugetar de 15 ani. Lunar se retine din salarul brut cei 5,5% pentru sanatate. In ... (vezi toată discuția)
Contributie cass retinuta ca pensionar si angajat ggrumezescu ggrumezescu buna seara, tatal meu este pensionar dar inca lucreaza cu contract de munca in domeniul privat; contributia de 5,5% pentru cass se retine din salariul pe ... (vezi toată discuția)