Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →
Nivelul impozitelor si taxelor locale poate fi majorat anual cu pana la 20% de consiliile locale, judetene si Consiliul General al Municipiului Bucuresti, dupa caz, cu exceptia taxelor prevazute la art. 263 alin. (4) si (5) si la art. 295 alin. (11) lit. b)-d) din Codul fiscal.
In categoria impozitelor si taxelor care se pot majora intra si impozitul pe mijloacele de transport , cu exceptia impozitului datorat in cazul unui autovehicul de transport marfa cu masa totala autorizata egala sau mai mare de 12 tone sau in cazul unei combinatii de autovehicule (un autovehicul articulat sau tren rutier) de transport marfa cu masa totala maxima autorizata egala sau mai mare de 12 tone.
Buna seara .am adus o masina din BULGARIA IN 2008,I-am facut RARU-L IN 2009 FEBRUARIE, AM PLATIT TOT CE SE CEREA LA RAR SI CAND AM AJUNS LA TAXA DE POLUARE M-IAU CERUT SA FAC DOVADA CA MASINA A FOST ADUSA IN TARA IN 2008.AM PREZENTAT CONTRACTUL DE VANZARE CUMPARARE VARIANTA ORIGINALA, SI TRADUSA IN LB. ROMANA, SI CELELALTE ACTE IN ORIGINAL SI TRADUSE,SI MI S-A SPUS CA NU ESTE SUFICIENT CONTRCTUL DE VANZARE CUMPARARE CA SA DOVEDESC CA MASINA E ADUSA IN 2008 DAR ACOLO SCRIE DESTUL DE CLAR CAND A FOST INTOCMIT,ANUL LUNA ,ZIUA .
AS VREA SA STIU DE CE NU SE CONSIDERA SUFICIENT?MULTUMESC.