As dori sa stiu daca este posibil ca impozitul pe autoturisme sa creasca cu 20% in anul 2009, pe baza unei hotarari a consiliului local. Am depus declaratia pentru calculul impozitului pe anul 2009 pentru autoturisme, si am constaa ca acesta a crescut cu 20% pentru toate autoturismele.De la serviciul impozite si taxe mi-au zis ca majorarea s-a facut pentru persoane juridice in baza unei HCL, chiar daca in codul fiscal precizeaza ca modificarile taxelor se face prin HG. Va multumesc.
buna seara din nou ,imi cer scuze daca am jignit pe cineva dar nu asta era intentia mea.nu am stiut de acest lucru, si o sa tin cont de acm inainte .inca o data imi cer scuze. multumesc pt intelegere .
nu,mi-au cerut sa aduc radierea din tara de provenienta a masinii.
n-ui intereseaza cand a intrat efectiv masina in tara.
vor radierea si nu inteleg de ce , pt ca proprietarul era obligat sa o faca dupa ce a vandut masina,si ,asta nu mai era treaba mea.ori cum eu nu mai inteleg nimic ,referitor la ce este legal si ce nu. va multumesc.
Taxe si impozite
dinuoprea
Buna ziua!
As dori sa stiu ce acte sau legi reglementeaza stabilirea unor cuantume privind taxe si impozite locale. Intrebarile pe care le-am adresat ... (vezi toată discuția)