avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... INMATRICULARE MASINA
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

INMATRICULARE MASINA

Buna ziua,
Ce stiti despre cei care am achita taxa de poluare pe 12.03.2013 si nu am inmatriculat masina,ne-au fost respinse dosarele pe 15.03.2013 deoarece nu este achitat timbrul de mediu. Nu avem nici o sansa sa le inmatriculam fara a achita timbrul care este mai mare decat valoarea masinii?

Cel mai recent răspuns: mariuscuc , utilizator 22:10, 26 Martie 2013
sanse sunt doar in Bulgaria daca asta va cerut trebuie achitata sau ramane pe fostul proprietar asta e la intelegere cu impozitul desi e riscant deoarece amenzi ,accidente radare etc sau asteptam viitoarele alegeri parlamentare (din pacate pentru noi )
Dar nu a fost inmatriculata in Romania, acum am vrut ,este adusa din Germania si achitata taxa conf.OG 9/2012
Este vorba de OG 9/2013, aceasta reglementează timbrul de mediu, din păcate neplata timbrului conduce la imposibilitatea înmatriculării, ceea ce nu este tocmai normal, timbrul ar trebui calculat şi comunicat de fisc proprietarului, prin decizie de impunere şi nu ar mai genera atâtea probleme şi nervi pentru oameni. Nu întotdeauna situaţiile reglementate dei normal de conduita, poarta amprenta umanităţii
eu cred ca nu s-a inteles problema noastra.noi am platit taxa de poluare in data de 13.03.2013 in data de 16.03.2013 ni s-a respins dosarul la srviciul inmatriculari pe motiv de neplata a timbrului verde si am fost trimis inapoi la finante sa mi se elibereze o aderinta cum ca am platit taxa de poluare si nu cea de timbru verde.cei de la finante nu au idee ce sa faca...aici este problema noastra?cum procedam acuma?noi suntem blocati.cel putin sa ni se spuna ca tre sa platim timbru ceea ce pt mine nu ar fi o problema suma fiind mica dar sa stiu ce trebuie sa fac

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare plãtita (înainte de 15 martie) - dosar de înmatriculare refuzat observ observ Ca sa luam lucrurile în ordinea lor cronologica: [b]08.03.2013[/b] - M-am prezentat la Finanțe pentru calcularea taxei de poluare. Am primit un ... (vezi toată discuția)
Aplicarea retroactiva a timbrului de mediu( oug 9/2013) JohnnyBRB JohnnyBRB Va rog din suflet ajutati-ma!!!. Am platit taxa auto pe 13.03.2013 (asadar cand era in vigoare legea nr.9/2012) in cuantum de 10700 lei (2500 euro). Vineri, ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu tyryana tyryana As avea si eu o intrebare,in vederea platiri timbrului de mediu, am deja o decizie emisa cu vechea lege, iar eu daca merg sa o platesc peste 2 saptamani , ... (vezi toată discuția)