avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... poprire pe salariu - loc de munca necunoscut
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

poprire pe salariu - loc de munca necunoscut

Buna ziua,
unde se poate verifica locul de munca al unui ,,parinte,, care nu -i da copilului pensia alimentare?
cum pot verifica pentru a i se pune poprire pe salariu?
care este suma minima ce o poate primi copilul?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:24, 27 Martie 2013
ma gandesc ca ati putea incerca la Aministratia Financiara, sa aflati de unde se incaseaza darile aferente salariului pentru persoana respectiva, dar nu stiu daca v-ar oferi o asemenea informatie
Ultima modificare: Marți, 26 Martie 2013
Mihaela Cazacu, Consultant credite si finantari
Cand s-a stabilit pensia si de cat timp n-o plateste ? Muncea cand s-a stabilit pensia ?
Nu va interesati dvs la ITM, aceste informatii nu sunt publice, va adresati unui executor judecatoresc, acesta va infiinta poprire pe salariu daca are ( pe 1/3 din salariu pana se recupereaza pensia restanta, apoi va ramane cu poprire pt suma stabilita ).
Va mai puteti adresa politiei cu plangere penala pentru abandon.
Daca nu are venituri si nici bunuri, putin probabil sa recuperati ceva, dar daca insistati si nu lasati sa se prescrie, pueteti recupera si restanta cand se va angaja.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru pensie de intretinere virginia77 virginia77 buna ziua. va rog frumos sa-mi spuneti cat ma costa onorariul unui executor pentru abandon familial. persoana care trebuie executata silit lucreaza ca si ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara retroactiva ContSters284802 ContSters284802 Buna ziua. Am si eu nevoie de niste sfaturi, daca se poate, in urmatoarea problema: in urma unei casnicii de 7 ani a rezultat o minora, acum in varsta de 5 ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere gheorghemonica80 gheorghemonica80 buna, fostul sot sustine ca nu are serviciu, dar stiu sigur ca lucreaza cu carte de munca, nu stiu cum se numeste firma. cum pot afla unde lucreaza?? nu mi-a ... (vezi toată discuția)