avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita pentru pensie de intretinere
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita pentru pensie de intretinere

buna ziua. va rog frumos sa-mi spuneti cat ma costa onorariul unui executor pentru abandon familial. persoana care trebuie executata silit lucreaza ca si colaborator la taxi meridian si este si pfa. suma de recuperat este de 1840lei
Executarea silita probabil pentru pensie de intretinere, nu abandon familial.

Onorariul executorului este de 10% din acea suma si nu are voie sa va solicite avand Il recupereaza de la debitor.
va multumesc. sa inteleg ca toate demersurile si toata cheltuiala executorului vor fi recuperate de la debitor? si se poate face si poprire pe salariu de acum incolo pentru pensia de intretinere minor? deoarece dumnealui nu achita dacat atunci cand fac plangere la parchet.
si mai dores sa stiu daca poate fi recuperata toata suma sau se va efectua plata esalonata?
va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 29 Martie 2013
gi-jane2, moderator
Daca i se va pune poprire pe salariu, i se va putea popri cel mult 1/2 din salariu, 1/3 pentru obligatia curenta lunara si restul de pana la 1/2 pentru ratele scadente din pensia de intretinere. Asa ar fi logic. Daca re alte buni, pot fi vandute si recuperata intreaga suma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre ce cheltuieli e vorba în documentul de încheiere de executare silită pentru pensia de întreținere? leonardy44 leonardy44 Buna seara! as dori o lamurire ref la un document de incheiere-de executare silita ,pt pensie de intretinere; -,,la care se adauga cheltuieli de executare ... (vezi toată discuția)
Ce procedura urmeaza bancile-credit neachitat? s.stefan s.stefan Buna ziua, am beneficiat de un credit nevoi personale si nu mai reusesc sa achit ratele. As vrea sa-mi spuneti ce pasi urmeaza bancile pentru recuperare. Pot ... (vezi toată discuția)
Buna seara!tatăl copilului nu mai trimite bani.as vrea sa l ... Casa de piatra Casa de piatra Buna seara!tatăl copilului nu mai trimite bani.As vrea sa l executa ,dar mai primesc banii pe care i dau executorului de la el? mulțumesc! (vezi toată discuția)