avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Documente vechi
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Documente vechi

rog o lamurire; am infiintat un CMI in luna februarie 2013,dar pentru infiintarea lui am facut multe demersuri cerute de lege (autorizatie colegiul medicilor,am cumparat materiale pentru viitorul cabinet) datate 2012.pot sa le inregistrez in registrul de venituri si cheltuieli acum cind am inceput activitatea? Multumesc

Alte discuții în legătură

Cabinet medical individual ContSters50047 ContSters50047 ce act normativ reglem desfiintarea unui cabinet medical individual - ce etape se parcurg ? probabil ca trb sa vand intai spatiul din patrimoniu , ... (vezi toată discuția)
Avizare cabinet medical individual ardei2011 ardei2011 Buna ziua, Un cabinet medical individual, dupa ce a primit avizarea de la Colegiul Medicilor si a fost inscris in Registrul unic al cabinetelor medicale de ... (vezi toată discuția)
Contabilitate cmi stomatologic Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua! Apelez la cunostintele celor care tin contabilitatea CMI stomatologice (neplatitor de TVA) pentru a ma lamuri in urmatoarele: 1. Care sunt ... (vezi toată discuția)