avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Avizare cabinet medical individual
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Avizare cabinet medical individual

Buna ziua,

Un cabinet medical individual, dupa ce a primit avizarea de la Colegiul Medicilor si a fost inscris in Registrul unic al cabinetelor medicale de catre Directia de sanatate publica, mai trebuie sa solicite o reavizare anuala din partea Colegiului Medicilor sau din partea DSP ?
Multumesc!
Certificatul de membru al Colegiului Medicilor va fi vizat anual, doar in baza asigurarii de raspundere civila, iar de la DSP nu mai aveti nevoie de aviz de libera practica ori o reavizare.
In cazul cabinetelor medicale, anual mai trebuie sa obtineti avizul pentru autorizatia sanitara de functionare.
Multumesc pentru raspuns, dar nu sunt lamurit complet asa ca as mai avea cateva intrebari:
La infiintarea CMI-ului, am primit de la Colegiul Medicilor, un "Certificat de avizare pentru inregistrarea in registrul unic al cabinetelor medicale" (exact asa scrie pe el). Acesta trebuie reavizat anual?
Sau va referiti la certificatul de membru al medicului [ link extern ] ?
Da, ati sesizat bine. Ma refeream la certificatul de membru al medicului...acesta se considera vizat anual, dupa ce incheiati asigurarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spațiul pentru un cabinet stomatologic Ion.Me Ion.Me Buna ziua tuturor! Unde as putea gasi cele mai noi si relevante informatii despre regulamentul in ceea ce priveste spatiul pentru un cabinet stomatologic? Care ... (vezi toată discuția)
Obtinerea autorizatiei sanitare de functionare la un cabinet medical bbbiancaioana bbbiancaioana Buna seara, In vederea obtinerii autorizatiei sanitare de functionare al unui cabinet medical, am inteles ca trebuie avut un aviz al Ministerului Sanatatii ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical gabrielatiril gabrielatiril Sunt medic MG si in urma obtinerii competentei ( homeopatie ) doresc sa-mi deschid cabinet , respectiv sa inchiriez un cabinet intr-o miniclinica medicala . ... (vezi toată discuția)