Buna ziua.
Revin la topicul de ieri ref. la 711 si 121cu urmatoarea intrebare;
-in bilant ,in contul de profit si pierdere unde se evidentiaza ct 711,deoarece nu are sold si cu rulajul de la 711 nu am corelatie nici intre form bilant ,nici in contul de prof/pierdere si nici intre bal si bilant(dif. este intre 121 din bal =8178 si rezultatul in bil este de 4270,dif este 711 =3908 -pe care nu stiu la ce rind in bil. si in contul de profit/pierdere sa prind rulajul sau).
Ceva nu e bine dar nu stiu ce si unde trebuie sa intervin.
Multumesc anticipat pt ajutor.
Treceti suma de 3708 lei la rd.7 in F 20,astfel veniturile din exploatare cresc. Este normal sa se treaca rulajul contului 711,acesta exprima veniturile aferente costurilor productiei care au fost in curs de executie in timpul anului. In declaratia 101/2012 nu ati trecut aceasta valoare la venituri din exploatare.la rd.1 ?
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.