avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilant ,balanta si 711
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilant ,balanta si 711

Buna ziua.
Revin la topicul de ieri ref. la 711 si 121cu urmatoarea intrebare;
-in bilant ,in contul de profit si pierdere unde se evidentiaza ct 711,deoarece nu are sold si cu rulajul de la 711 nu am corelatie nici intre form bilant ,nici in contul de prof/pierdere si nici intre bal si bilant(dif. este intre 121 din bal =8178 si rezultatul in bil este de 4270,dif este 711 =3908 -pe care nu stiu la ce rind in bil. si in contul de profit/pierdere sa prind rulajul sau).
Ceva nu e bine dar nu stiu ce si unde trebuie sa intervin.
Multumesc anticipat pt ajutor.
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 14:07, 27 Martie 2013
Treceti suma de 3708 lei la rd.7 in F 20,astfel veniturile din exploatare cresc. Este normal sa se treaca rulajul contului 711,acesta exprima veniturile aferente costurilor productiei care au fost in curs de executie in timpul anului. In declaratia 101/2012 nu ati trecut aceasta valoare la venituri din exploatare.la rd.1 ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ct 711 si 121 marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna ziua. Am preluat contab.unei firme(livada)de la o alta pers.si ma confrunt cu urmatoarea problema: -in rulajul ct.121 este preluat si rul.ct.711(nu are ... (vezi toată discuția)
Declaratia 101 contawest contawest Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cum se trec in declaratia 101 sumele din ct.609 si 709 Va multumesc, (vezi toată discuția)
Contul 711 la calculul impozitului pe profit anual Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Buna ziua! Stiti cuma daca in cazul in care nu am sold pentru contul 711 \\"Variatia stocului\\", trebuie sa iau in considerare rulajul total la calculul ... (vezi toată discuția)