avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN Televiziune online
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN Televiziune online

Buna ziua,
Doresc identificarea codului CAEN pentru difuzare TV online, daca cunoaste cineva. De asemenea, pentru aceasta activitate, ce fel de autorizatii e nevoie? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Loredana_84 , utilizator 10:56, 27 Martie 2013
Buna ziua

Codul CAEN pentru Difuzarea Programelor Tv este 6020-Activitati de difuzare a programelor de televiziune;
Acela l-am gasit, dar am inteles ca daca reproducerea inregistrarilor se face online, nu acesta este codul CAEN potrivit... asa imi spune cel care doreste autorizarea acestei activitati..si atunci am incercat sa gasesc o alternativa. Eu am identificat 6110 - Activitati de telecomunicarii prin retele cu cablu si 6120 - Activitati de telecomunicatii prin retele fara cablu (exclusiv prin satelit).
De asemenea, avand in vedere ca va incasa venituri si din difuzarea de reclame publicitare, consider necesara autorizarea activitatii 7311 - Activitati ale agentiilor de publicitate. E corect?
Multumesc pentru informatii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva - activitati post televiziune privata luc777 luc777 Buna ziua, nu am gasit explicit in Codul fiscal daca urmatoarele activitati sunt taxabile sau scutite (cu sau fara drept de deducere): caen 6020 - Activitati ... (vezi toată discuția)
Sfaturi deschidere firma AngelaSimina AngelaSimina Buna ziua, Vreau sa imi deschid o firma si am nevoie de un pic de ajutor. Vreau sa vand produse alimentare in automate (produsele nu sunt facute de mine, ... (vezi toată discuția)
Radio online AurelianD AurelianD Salut , am si eu o mica intrebare si as fi bucuros ca macar aici sa gasesc un raspuns :) Am deschis un radio pe internet , serverul e in UK si ascultatori ... (vezi toată discuția)