avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Succesiune-parti sociale neridicate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Succesiune-parti sociale neridicate

Buna ziua,in urma decesului tatalui meu trebuie sa ridic un capital social de la firma la care a fost actionar,prin decesul tatalui calitatea de membru a incetat iar drepturile patrimoniale trebuie ridicate de catre mine.D la societatea respectiva mi s-a cerut actul de succesiune care sa cuprinda si aceasta suma,d na notar mi a spus sa solicit de la ei copie dupa statutul societatii,copie act constitutiv,copie lista de actionari,acte care si eu le soloicitasem inainte pt ca sincer suma mi se pare foarte mica pe care acestia vor sa mi -o dea ,intrebarea mea la dvs este ,ce pot face pt ca societatea refuza sa mi dea aceste copii.inca o intrebare ar fi,cum pot afla suma reala pe care ar trebui sa o incasez.va multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: addac , utilizator 14:09, 27 Martie 2013
Buna ziua,

Solicitati de la Registrul Comertului un certificat constator al societatii. Tatal dvs. probabil ca inca apare la asociati si apare si partea sa din societate. Va costa 45 lei.

Daca nu apare la asociati, cereti tot la Registru date despre fostii asociati.

Succes!
nu este nevoie de acel certificat constator daca notarul poate scoate recom online. Insa tot aveti nevoie de adresa de la societate si actele acesteia.
va multumesc frumos o zi frumoasa va doresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune-parti sociale neridicate addac addac Buna ziua,in urma decesului tatalui meu trebuie sa ridic un capital social de la firma la care a fost actionar,prin decesul tatalui calitatea de membru a ... (vezi toată discuția)
Probleme cu contractul de cesiune parti sociale kicsi75 kicsi75 La Registrul Comertului s-au depus: contractul de cesiune parti sociale si Actul aditional la Actul constitutiv al firmei. Din raportul istoric al firmei ( de ... (vezi toată discuția)
Determinarea valoarii reale a partilor sociale addac addac in urma decesului tatalui meu am mostenit parti sociale la o societate,aceste parti nu se transfera la mostenitori in urma decesului ,eu trebuie sa incasez ... (vezi toată discuția)