Buna ziua,in urma decesului tatalui meu trebuie sa ridic un capital social de la firma la care a fost actionar,prin decesul tatalui calitatea de membru a incetat iar drepturile patrimoniale trebuie ridicate de catre mine.D la societatea respectiva mi s-a cerut actul de succesiune care sa cuprinda si aceasta suma,d na notar mi a spus sa solicit de la ei copie dupa statutul societatii,copie act constitutiv,copie lista de actionari,acte care si eu le soloicitasem inainte pt ca sincer suma mi se pare foarte mica pe care acestia vor sa mi -o dea ,intrebarea mea la dvs este ,ce pot face pt ca societatea refuza sa mi dea aceste copii.inca o intrebare ar fi,cum pot afla suma reala pe care ar trebui sa o incasez.va multumesc din suflet
Solicitati de la Registrul Comertului un certificat constator al societatii. Tatal dvs. probabil ca inca apare la asociati si apare si partea sa din societate. Va costa 45 lei.
Daca nu apare la asociati, cereti tot la Registru date despre fostii asociati.
nu este nevoie de acel certificat constator daca notarul poate scoate recom online. Insa tot aveti nevoie de adresa de la societate si actele acesteia.