avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Caut model de sistem de monitorizare achizitii
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Caut model de sistem de monitorizare achizitii

Doresc cateva sfaturi despre organizarea unui sistem de monitorizare achizitii, eventual un model al vreunui coleg care se ocupa cu activitatea de achizitii. Mentionez ca sunt incepatoare in domeniu (la institutie publica) si mi s-a recomandat sa am si asa ceva.
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Studiu de oportunitate Lielena Lielena Buna ziua, Lucrez la o autoritate contractanta aflata in subordinea unei primarii, care are ca obiect de activitate monitorizarea serviciilor publice ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic - cum incepi cariera? cristyan_c cristyan_c Intrucat nu am gasit nimic concret vis-a-vis de modul in care se poate initia cariera in domeniul juridic,rog pe aceasta cale cateva sfaturi referitoare la ... (vezi toată discuția)
Drepturile omului - depind din ce barou faci parte ? Ovidiu Slimac Ovidiu Slimac In cele de mai jos sunt redate framantarile unui tanar asupra necesitatii exercitarii unor Drepturi (fundamentale) si care a adresat aceasta misiva inclusiv ... (vezi toată discuția)