avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTRACTUL DE MUNCA CU ANGAJATORUL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTRACTUL DE MUNCA CU ANGAJATORUL

ANGAJATORUL a trecut in contract 750 lei si 12 bonuri de masa de 9 lei,program 12/24 si banii pe card si in mina primesc 570 lei si 12 bonuri de masa.
AM dat o declaratie ca pot fii pus la dedectorul de minciunii,pot face ore suplimentare sa nu am pretentii si se compeseaza cu zile libere luna urmatoare in caz ca nu imi da liber.
IN final e corect cum sa procedat conform legi.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:23, 28 Martie 2013
Munca suplimentară se compensează prin ore libere plătite în următoarele 60 de zile după efectuarea acesteia.

În cazul în care compensarea prin ore libere plătite nu este posibilă în termenul de 60 de zile, în luna următoare, munca suplimentară va fi plătită salariatului prin adăugarea unui spor la salariu corespunzător duratei acesteia.

Sporul pentru muncă suplimentară se stabileşte prin negociere, în cadrul contractului colectiv de muncă sau, după caz, al contractului individual de muncă, şi nu poate fi mai mic de 75% din salariul de bază.
DE la 750 lei cit e trecut in contract cit se impoziteaza si in mina cit trebuie luat,bonurile la da angajatorul daca vrea si la banca cind depune salariul e trecut si nr de ore.
Salariul net aferent unui salariu brut de 750 lei si 12 bonuri de masa este in jur de 550 lei ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de munca silviu35 silviu35 ANGAJATORUL a completat rubriciile cu pixul unde era goluri din cite am inteles ca contractele se redacteaza pe calculator la SALARIU angajatorul a scris 750 ... (vezi toată discuția)
Timpul maxim de lucru intr-o saptamana alina_25 alina_25 Am o cunostiinta lucreaza ca agent de paza si face lunar si 60-70 ore pe acelasi salariu adica eu stiam ca 48 ore este durata maxima de munca . (vezi toată discuția)
Buna. eu lucrez ca agent securitate la un centru comercial la ... Nickolas77 Nickolas77 Buna. Eu lucrez ca agent securitate la un centru comercial la programul de 12 cu 24 deci 192 de ore lucrate lunar. Program de zi fara ore de noapte. Cati bani ... (vezi toată discuția)