avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intreprindere individuala concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intreprindere individuala concediu crestere copil

Buna ziua!

Am o Intreprindere Individuala cu un angajat...
Pot primi concediu crestere copil daca angajez cineva in locul meu eu fiind administrator, si intreprinderea e pe numele meu!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:30, 14 Ianuarie 2016
Buna ziua,
Ma aflu intr-o situatie similara. Imi puteti spune, va rog, cum ati rezolvat situatia?
Multumesc.
1. Ar fi bine sa puneti intrebarea direct la ANPIS, pe e-mail, la: anps@prestatiisociale.ro

2. Am rugamintea sa postati si aici raspunsul primit, poate ajuta si pe altii! Multumesc!

Ultima modificare: Joi, 14 Ianuarie 2016
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Titularul unei I.I. nu se poate angaja pe sine insa si, prin urmare, o solutie ar fi suspendarea activitatii acesteia.

Ultima modificare: Joi, 14 Ianuarie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil ii ghinetgeorge ghinetgeorge Daca am Intreprindere individuala cu angajati, pot lua indemnizatie de crestere a copilului fara sa suspend activitatea firmei? (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu de crestere a copilului reactor reactor Buna seara, Doresc sa intru in concediul de crestere a copilului iar indemnizatia primita pe perioada stabilita de comun acord cu angajatorul (1 an) ... (vezi toată discuția)
In timpul concediului de crestere copil pot elibera avize psihologice fara a fi platita ? vyky vyky In timpul concediului de crestere copil pot elibera avize psihologice probono sau fara a fi platita ? Cum as putea proceda in mod legal ? Iar daca ar fi un ... (vezi toată discuția)