avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil II
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil II

Daca am Intreprindere individuala cu angajati, pot lua indemnizatie de crestere a copilului fara sa suspend activitatea firmei?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:31, 27 Iunie 2014
1. - Deoarece un asemenea caz este mai deosebit si nu este prevazut in legislatie puneti intrebarea direct la ANPIS, pe e-mail, la: anps@prestatiisociale.ro
- De obicei raspunde repede la intrebarile pe e-mail.

2. Am rugamintea sa postati si aici raspunsul primit, poate mai ajuta si pe altii! Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala concediu crestere copil Lorant19865 Lorant19865 Buna ziua! Am o Intreprindere Individuala cu un angajat... Pot primi concediu crestere copil daca angajez cineva in locul meu eu fiind administrator, si ... (vezi toată discuția)
In timpul concediului de crestere copil pot elibera avize psihologice fara a fi platita ? vyky vyky In timpul concediului de crestere copil pot elibera avize psihologice probono sau fara a fi platita ? Cum as putea proceda in mod legal ? Iar daca ar fi un ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil mada2014 mada2014 La finalul anului 2012 am fost concediata abuziv de catre angajator iar in vara anului 2013 am nascut o fetita.Am actionat in instanta angajatorul si am ... (vezi toată discuția)