avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

La finalul anului 2012 am fost concediata abuziv de catre angajator iar in vara anului 2013 am nascut o fetita.Am actionat in instanta angajatorul si am contestat decizia de concediere iar in februarie 2014 am castigat procesul fiind repusa in functie iar salariile si toate taxele mi-au fost achitate retroactiv de catre angajator.Deci efectiv eu am un copil de 8 luni iar apar ca si cum as fi lucrat si in timpul sarcinii si si acum, toate taxele fiind achitate retroactiv.Intrebarea mea ar fi daca mai pot sa depun dosarul pentru indemnizatie de crestere copil avand in vedere ca este un caz mai aparte si nedepunerea dosarului pana acum nu a fost din cauza neglijentei mele.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:17, 13 Martie 2014
1. Deaorece aceasta situatie nu este prevazuta in legislatia referitoare la concediu crestere copil (CCC) va recomand sa puneti intrebarea, pe e-mail, la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS), cea care aproba si plateste indemnizatia pentru CCC.

2. De asemenea puteti sa puneti intrebarea si la ANPIS, pe e-mail, la: anps@prestatiisociale.ro

3. Am rugaminrea sa postati si aici raspunsul primit, poate mai ajuta si pe altii! Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere a copilului delia3 delia3 Tatal beneficiaza de indemnizatie pt. cresterea copilului daca realizeaza venituri din agricultura? mai exact are un pfa si pe baza declaratiei 221 ... (vezi toată discuția)
Am accesat fonduri europene. pot beneficia de ccc? lilianabosca lilianabosca Ce pot sa fac in cazul in care sunt angajata cu 2 ore si am obtinut fonduri europene pt masura 112 si vreau sa raman insarcinata dar dupa ce nasc cine sa-mi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil MardaruClaudia MardaruClaudia Buna, am si eu o problema , am fost angajata a unei firme din luna mai 2012 pana in luna mai 2013 dupa care am intrat in somaj avand in vedere ca firma a ... (vezi toată discuția)