avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am accesat fonduri europene. Pot beneficia de CCC?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am accesat fonduri europene. Pot beneficia de CCC?

Ce pot sa fac in cazul in care sunt angajata cu 2 ore si am obtinut fonduri europene pt masura 112 si vreau sa raman insarcinata dar dupa ce nasc cine sa-mi creasca copil ? deoarece pe maternitate nu ai voie sa stai.

De ce doamnele care au obtinut bani din fonduri europene pentru proiectul cu masura 112(instalarea tanarului fermier) sau 141 nu pot sa ramana pe maternitate?
Ultima modificare: Marți, 2 Octombrie 2012
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:39, 2 Octombrie 2012
1. Cel mai competent raspuns il puteti primi de la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS), cea care aproba si plateste indemnizatia pentru CCC.

2. Sau puteti intreba si la ANPIS pe e-mail: anps@prestatiisociale.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil-venituri strainatate vincze vincze Buna ziua. Va deranjez cu o situatie mai deosebita, si anume, lucrez pe teritoriul unei tari membre UE cu contract individual de munca de peste 3 ani iar de ... (vezi toată discuția)
Solicitare concediu fara plata la terminarea ccc ca pfa geronimo00 geronimo00 Buna ziua, Nu stiu daca s-a mai confruntat cineva cu situatia asta : Sotia mea a terminat perioada de 1 an de CCC la 01.07.2012; anterior ea a obtinut ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului delia3 delia3 Tatal beneficiaza de indemnizatie pt. cresterea copilului daca realizeaza venituri din agricultura? mai exact are un pfa si pe baza declaratiei 221 ... (vezi toată discuția)