avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Incasari/plati in trezorerie in aceeasi zi - ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Incasari/plati in trezorerie in aceeasi zi - legalitate program

Va rog sa-mi spuneti, in baza carui act normativ trezoreria, la care un agent economic are deschis cont, nu opereaza in aceeasi zi cu incasarea de la o institutie bugetara un OP ( nici de transfer in contul societatii de la alta banca , nici de plata in conturile unice) . Plata este primita spre decontare doar a doua zi, dupa emiterea extrasului de cont . Se pierde o zi inutil, in cazul transferului, iar daca a trecut data de 25 ale lunii platesti o zi de penalitati inutil.

Alte discuții în legătură

Plata efectuata pe 25 la banca de catre agentul economic si consemnata pe 26 de catre banca maricim maricim Buna ziua, Ma aflu intr-o situatie extrem de neplacuta din urmatorul motiv: Din fericire anul acesta firma mea a reusit sa obtina o esalonare la plata pentru ... (vezi toată discuția)
Tva nevirata in contul de tva ionela11 ionela11 Buna ziua, Am o firma care aplica split tva,... am facturat catre client si cu toate ca i-am trimis instiintarea sa vireze banii in conturi separate (baza ... (vezi toată discuția)
Mutare bani din contul din trezorerie mariaurell mariaurell trebuie sa intre o suma de bani in contul din trezorerie. inca nu am platit ce datorez statului, conform declaratiilor depuse in 24 luna ce a trecut. datoria ... (vezi toată discuția)