avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Directorul ma tot ameninta ca ma da afara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Directorul ma tot ameninta ca ma da afara

Buna ziua!

De 3 ani de cand s-a schimbat conducerea institutiei unde lucrez, noul director ma tot ameninta ca o sa ma dea afara (are de adus cateva rubedenii si postul meu este vizat). Mai nou cica eu il barfesc&stuff. Eu lucrez pentru stat. Cum ma pot apara daca im va spune "de maine nu mai vii la servici"?:((

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 10:34, 24 Februarie 2009
Solutia ar fi ca inte timp sa va cautati de lucru fara stirea direcorului( ar avea un motiv in plus sa va dea afara),iar apoi va dati demisia intrucat se va face in asa fel sa va dea afara.
Pentru a inceta sau desface un c.i.m. exista o anumita procedura prevazuta de legislatia in materie. Daca considerati ca decizia de concediere emisa de catre angajator este nelegala, aveti posibilitatea de a contesta aceasta decizie in instanta in termen de 30 de zile de la data comunicarii.
Eu zic ca daca de trei ani va tot ameninta si pana in prezent nu s-a intamplat nimic, sa nu va faceti prea multe griji...
Insa totusi, daca primiti o decizie de desfacere a contractului de munca iar aceasta este in mod nelegal emisa, contestati-o la Tribunalul teritorial, cum v-a sfatuit si d-l Elis.
Pana atunci, nu va mai stresati inutil, ce va fi, va fi, iar d-l dvs. director va face oricum asa cum va dori (doar este sef, nu?)!

Av. Cermak Iuliana
Macar e bine ca va ameninta pe fata, unii te dau afara cu zambetul pe buze.
sper sa fie cum scrie dl. cermak, nu prea as vrea sa imi caut de munca mai ales in perioada aceasta :(

Multumesc celor care m-au sfatuit!

Alte discuții în legătură

Am fost concediat prin sms pentru că m-am certat cu o colegă. este legal ce mi se întâmplă? Costel r Costel r Mi sa transmis prin sms de patronul firmei unde lucrez, că sunt concediat motivul fiind o ceartă cu o colegă. Dati-mi un sfat va rog. (vezi toată discuția)
Dat afara pe nedrept Daniel196 Daniel196 Buna ziua lucrez la o societate ca ajutor de bucatar,azi am fost la munca,si dupa o ora m-a trimis chef-ul de partie acasa pe motivul ca am stat pe telefon ... (vezi toată discuția)
Concediat fara vina andrei1tm andrei1tm Buna ziua Daca am fost concediat verbal fara ... (vezi toată discuția)