avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulent de insertie

Buna ziua!as dori sa ma intorc la serviciu in data de 1.06.2013 si vreau sa stiu daca beneficiez de stimulent de insertie,avand in vede ca cererea de concediu crestere copil a fost facuta incepand cu data de 25.06.2012,când mi-a expirat concediul de sarcină şi lăuzie, şi până la data de 12.04.2014, când copilul meu împlineşte vârsta de 2 ani.Copilul ar avea 1 an si 2 luni,insa de la data cererii si pana la data intoarcerii la serviciu e mai putin de 1 an.Sper sa ma lamuriti,multumesc frumos!
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2013
sofoana, utilizator
Cel mai recent răspuns: sofoana , utilizator 20:25, 28 Martie 2013
Pentru realizarea de venituri supuse impozitului pe venit se poate incheia un c.i.m.sau un contract supus dispozitiilor Codului civil - de exemplu, de prestari servicii, de comision etc. ori sa aveti venituri din activati agricole sau in calitate de PFA ...
MULTUMESC!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie elizanae01 elizanae01 Buna ziua, Intrebarea mea este : Ce solutie am ca sa pot beneficia de suplimetul de bani de la stat daca incep serviciul mai devreme, in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Crestere copil pana la 2 ani oanca oanca buna ziua, as vrea si eu sa stiu: daca optez pentru concediu de crestere copil pana la 2 ani si ma intorc la munca inainte de 1 an, m-ai primesc indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie julia2 julia2 Buna ziua, Copilul meu implineste 1 an pe 04.07.2013,beneficiez de stimulent daca imi reiau activitatea pe 25.06.2013?( am optat pentru CCC de 2 an ... (vezi toată discuția)