avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... asigurarea de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

asigurarea de sanatate

acum 10 ani[2003] am fost operata de cancer la san cu mastectomie totala,am primit pensie de boala pana ni 2009 dupa care m-au chemat la institutul de medicina muncii si au decis ca pot face multe alte munci si mi-au taiat pensia.acum ar trebui sa ma internez ,dar nu mai am asigurare de sanatate si nici sotul nu mai are,fiind in ajutor de somaj..ce credeti ca ar trebui sa fac?multumesc pt raspuns
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:16, 27 Martie 2013
1. Daca sotul primeste indemnizatie de somaj el este asigurat la sanatate pe perioada somajului, plata contributiei facadu-se de catre Agentia de Somaj.

2. Sotul sa intrebe la Agentia de Somaj ce acte sa duca pentru a va face coasigurata lui la sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie handicap dupa operatie cancer san (mastectomie totala) mon73key mon73key O pensionara de 72 ani a fost diagnosticata cu cancer la san -tumoare maligna si operata de mastectomie totala, eliminare 5 ganglioni limfatici axilari. ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de asigurat cass eu1983 eu1983 Buna ziua, Daca la momentul internarii ... (vezi toată discuția)
Sotul somer. sotia casnica poate fi coasigurat? anaionescu67 anaionescu67 Buna ziua, Sotul meu va intra in somaj din data de 02.09.2013. Eu fiind casnica sunt in intretinerea lui. La actualul serviciu (CIM inceteaza din 30.08.2013) ... (vezi toată discuția)