andymaurul a scris:
Dosarul penal se afla la parchet dupa ce politia il inainteaza cu propunerea lor.Din acel moment ,aveti acces la dosarul cauzei.In caz contrar puteti depune plangere in acest sens la primul procuror al parchetului care solutioneaza dosarul.
Ca parte vatamata am fost la parchet. Paratii sunt 2 politisti. Dosarul a fost instrumentat de ofiteri de la judiciar din cadrul DGA la ordinul procurorului.
Dosarul se afla la Parchet. Procurorul de cay mi-a spus ca nu-mi poate da dosrul la studiu caci asa e procedura. Mi-a dat in schimb sa citesc Reyolutia prin care a dispus inceperea urmaririi penale impotriva politistilor incadrandu/i la art, 246, 289 si 291 cod penal.
Fiind vorba de politisti acestia au un regim special si din aceasta cauza nu mi s-a dat la studiu dosarul ?
Daca se va pune in miscare actiunea penala, cum ma pot apara eu ca petent impotriva unor acte de razbunare din partea politistilor, cel mai la indemana fiindu-le oprirea in trafic si inventarea de infractiuni si contraventii la regimul Codului Rutier ?