avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa timbru
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa timbru

Am platit taxa de mediu pentru o masina diesel din 2010 inainte de 15 martie 2013 ,problema este ca nu am inmatriculat masina pina la data intrarii in vigoare a noii taxe .Este normal ca acum sa nu pot sa inmatriculez masina findca m-i se cere sa merg finante pentru recalcularea taxei (noua taxa este cu vreo 350 euro mai mare)?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 11:19, 28 Martie 2013
Din punctul meu de vedere nu este normal, pe acest forum s-a mai discutat acest aspect iar unii utilizatori au confirmat că şi-au înmatriculat autovehiculele cu taxa plătită conform legislaţiei anterioare datei de 15 martie 2013. În O.U.G. nr. 9 din 2013 nu există nici un fel de prevedere care să stipuleze că o taxă plătită înainte de 15 martie nu ar mai fi valabilă.
Solicitaţi să vă indice temeiul legal prin care vi se refuză înmatricularea şi spuneţi-ne şi nouă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatricularea autovehiculului fara plata taxei auto decunicoletaaurelia decunicoletaaurelia Buna ziua, Am si eu o intrebare si multumesc anticipat pentru raspunsuri: In luna ian. 2013 am achizitionat un autovehicul volkswagen jetta 1,9, an fabricatie ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina - refuz pentru neplata taxei de timbru chioreanioan chioreanioan am fost sa-mi inmatriculez masina (azi 15.03.2013), cu toate actele in regula, am sentinta judecatoreasca definitiva pentru neplata taxei auto si nu mi-o ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare castigata in instanta Drujescu Drujescu Buna ziua.Am gasit o masina neimatriculata si vanzatorul spune ca are taxa de poluare castigata in instanta.Masina se poate inmatricula pe numele meu desi ... (vezi toată discuția)