Buna seara,
Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca exista un minim de gramaj stabilit prin lege pentru carnea dintr-un meniu la un restaurant? Sau pentru portii in general?
Daca exista si stiti sa ma si indreptati catre un articol de lege, va multumesc anticipat!
Nu ati specificat de partea carei baricade va aflati, client sau prestaror de servicii. Din cate stiu eu, exista o lege cu autorizarea produselor alimentare( vezi site-ul DSV, ei verifica aceste aspectele),dar pana la o lege, aveti retetarul propriu al restaurantului, care trebuie respectat. In meniu, daca se trece x grame de carne( sunt valori ale produsului neprelucrat) atat trebuie sa fie in farfurie, altfel se considera furt si oferta minicinoasa si se poate apela la protectia consumatorului.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.