avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... \'Miscarea populara\' PP-DD
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

'Miscarea populara' PP-DD

1. În aprilie 2011, Ioana Băsescu a depus la OSIM o cerere de înregistrare a Mişcării Populare;

2. In aprile 2011, Dan Diaconescu inregistreaza acţiunea de înfiinţare a Partidului Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD) la Tribunalul Bucureşti.

sa fie unu' si acelasi "fondator" (tatic) al ideilor din 1. si 2., sau e o simpla coincidenta?!:slap:
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 10:02, 5 Aprilie 2013
Ambele variante pot fi valabile.
Important este ca nu mai conteaza. Asemenea partide se pot infiinta, desfiinta, uni, dezbina..., fara a putea deveni partide care sa conteze in perioada actuala si pe termen mediu, in politica romaneasca.
Aceste inregistrari la OSIM cu nume "" populare "" sunt valabile numai in randul politicienilor , pentru a face trecerea mai usoara de la un partid la altul in functie de cine este la putere .
Asa ca romanii nu mai pun botu la fel si fel de miscari populiste si noi am ramas un popor care nu avem decat ultimul loc in U.E. si asta datorita politicienilor .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tanto, iti strica 80.000 de lei? Ares-3 Ares-3 E titlul unui articol de pe Realitatea care mie in dimineata asta mi-a varsat ... (vezi toată discuția)
"televiziunea poporului" Talk Partners Talk Partners Azi a aparut pe Mediafax un articol prin care se anunta ca Dan Diaconescu, patronul \"Televiziunii poporului\" a fost convocat la DNA. Nu am mai citit mai ... (vezi toată discuția)
Atribuire mandate consiliu Darie Tudor Darie Tudor Salut! Am primit Procesul-verbal cu centralizarea voturilor pentru functia de consilier local. [b]Revin:[/b] Este vorba de un nr. de 13 consilieri Ma ... (vezi toată discuția)