s_mari a scris:
daca ceea ce ai transcris aici e corect :
- suma voturilor valabil exprimate este 1775 ceea ce inseamna prag electoral 5% =88 ; 7% = 124 ;
- suma voturilor valabil exprimate a celor ce au trecut pragul 1653 / 13 = 127 coieficient electoral.....
Eu cred ca voi ramane la punctul meu de vedere expus mai sus si nu voi contrasemna hotararea de constituire.
In plus, am vazut in dosarul de alegeri, ca este o contestatie depusa de presedintele organizatiei locale a ACDR catre bir. comunal prin care a sesizat faptul ca are dreptul la un loc, dar nu a primit nici un raspuns, iar presedintele organizatiei judetene ACDR mi-a spus ca si el a depus o contestatie la BEC deoarece ACDR nu este o alianta politica sau una electorala.
Am inteles ca voi ati avut un program. Acuma depinde si ce "bagi" acolo. Poate ai timp si imi comunci ce "da" acel soft, aici sau prin e-mail.
Stii, nu prea vrea sa ma fac de ... pentru ca voi, ati primit si alte info la instruire.
Am vazut ca au fost foarte multi, vorba contzaranului meu, F.Piersc "privitori" la acest topic, dar, din nefericire nici macar "colegii" nu s-au sinchisit sa zica: - Ba taci! :P ori, cum se spune pe aici: apeleaza la un avocat!