avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa pe poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa pe poluare

In urma cererii din data de 25.10.2012 pentru restituirea taxei pe poluare am primit de la Adm Fin.Publice o comunicare prin care sunt instiintat astfel : ,, Ca urmare a cererii dv aveti posibilitatea depunerii documentatiei cererii de restituirea diferentei intre taxa pe poluare pentru autovehicule si taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule. Intrebarea este daca nu am primit un refuz sau negare, este valabila o astfel de instiintare in instanta ?
Cel mai recent răspuns: Lungu Constantin , utilizator 11:40, 28 Martie 2013
Puteţi continua procedura mai departe adresându-vă instanţei judecătoreşti, nu este obligatoriu să daţi curs acelei comunicări.
M-am adresat instantei cu aceasta comunicare si documentatia aferenta cauzei, termenul fiind in octombrie 2013,dar ma gandeam sa fac o solicitare catre Ad Fin Publice ca urmare acestei comunicari sa se faca explicit precizarea de catre acestia cu mentiunea ca refuza restituirea taxei pe poluare care a fost platita in 2008. Desigur ca la primul termen parata a invocat exceptiile ca nu s-a respactat procedura si ca nu a fost contestata decizia de calcul in termenul de 30 zile si au chemat in garantie prin cerere reconvantionala Adm Fond Mediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa lucarica lucarica Am platit taxa speciala pe data de 30.07. 2007. imi mai pot recupera banii? (vezi toată discuția)
Recuperare timbru mediu Roxistef Roxistef Bună Seara! Am câștigat prin instanta, am primit decizia de restituirea taxei timbrului de mediu în Februarie 2018 dar nu se virează banii . Ce ... (vezi toată discuția)
Noua taxa auto doinamonica doinamonica Buna ziua. Doresc sa intreb urmatorul lucru: daca am platit taxa poluare in septembrie 2010 pentru un Logan nou, din fabrică, 2087 ron taxa de poluare, mai ... (vezi toată discuția)