avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Declinare competenta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Declinare competenta

Am depus o contestatie la judecatoria sector 4 si s-a decis:"Solutie: Admite excepţia necompetenţei teritoriale a Judecătoriei Sectorului 4 Bucuresti, invocată din oficiu. Declină competenţa de soluţionare a cauzei având ca obiect contestatie la executare în favoarea Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 27.03.2013. " Ce am de facut in continuare: merg sa iau dosarul si sa il depun la sect 3 sau se trimite din oficiu pe cale administrativa?
Cel mai recent răspuns: ddianna , utilizator 08:12, 28 Martie 2013
Se trimite din oficiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declinã competenþa de soluþionare a cauzei în favoarea judecãtoriei sectorului 4 ContSters111526 ContSters111526 Am depus contestatie a unui proces verbal la judecat. sect 5 asa cum a scris dl agent constatator care de fapt a gresit ceea ce am si explicat in ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie alimentara andreea001 andreea001 Buna ziua. Am nevoie de putin ajutor. Sunt divortata si in martie anul curent l-am dat in judecata pe fostul sot pentru majorarea pensiei alimentare. ... (vezi toată discuția)
Exceptia necompetentei teritoriale - cum se procedeaza? ganirolf ganirolf Buna ziua, In urma unui proces pe site-ul judecatoriei am regasit solutionarea dupa cum urmeaza: \" Admite excepţia necompetenţei teritoriale a ... (vezi toată discuția)