avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Declinã competenþa de soluþionare a cauzei în ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Declinã competenþa de soluþionare a cauzei în favoarea Judecãtoriei Sectorului 4

Am depus contestatie a unui proces verbal la judecat. sect 5 asa cum a scris dl agent constatator care de fapt a gresit ceea ce am si explicat in instanta.
Explicati-mi va rog ce inseamna:
Solutie: Admite excepţia necompetenţei teritoriale a Judecătoriei Sectorului 5 Bucuresti. Declină competenţa de soluţionare a cauzei în favoarea Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti. Cu recurs în termen de 5 zile de la pronunţare.

Trebuie sa ma adresez eu la sect. 4 si sa depun o alta contestatie sau trebuie sa urmaresc dosarul meu deja la sect 4? Sau poate s-a rezolvat treaba?:">

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters111526 , utilizator 17:54, 21 Martie 2011
veti fi citat de judecatoria sect 4;
daca agentul constatator nu a intocmit corect pv de contraventie, puteti cere anularea acestuia inclusiv pe acest aspect
Multumesc de raspuns.

Da, asa am si facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declinare competenta Neiyre Neiyre Am depus o contestatie la judecatoria sector 4 si s-a decis:\\"Solutie: Admite excepţia necompetenţei teritoriale a Judecătoriei Sectorului 4 Bucuresti, ... (vezi toată discuția)
Ajutor parcurs dosar mai vechi alex351 alex351 Buna ziua, As dori daca puteti sa ma lamuriti putin cu parcursul dosarului nr. ... (vezi toată discuția)
declină soluţionarea cauzei poparelu poparelu Buna ziua va rog sa ma ajutati sa inteleg termeni judecatoresti. Am avut un card bancar care am crezut ca am terminat dar nu sa inchis. Am fost trimis in ... (vezi toată discuția)