avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ajutor parcurs dosar mai vechi
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ajutor parcurs dosar mai vechi

Buna ziua,

As dori daca puteti sa ma lamuriti putin cu parcursul dosarului nr. 10997/180/2008

[ link extern ] *

A fost judecat pe fond la judecatoria Bacau, apoi la recurs la curtea de apel Bacau scrie la solutie:

"Admite excepţia necompetenţei materiale şi în consecinţă: Declină competenţa de soluţionare a cauzei în favoarea secţiei civile a Tribunalului Bacău. Cu recurs în 5 zile de la pronunţare."

Dupa care la Tribunalul Bacau scrie:

"respinge contestaţia în anulare ca nefondată."

? Nici vorba de recurs, ci contestatie in anulare, e tot una ? Si inca ceva, de ce are dosarul * asterisc ?

Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 18 Octombrie 2016
alex351, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 09:24, 18 Octombrie 2016
Buna ziua,
Este eroarea grefierei care a scris contestatie in anulare in loc de recurs.
Are asterics fiind declinat.
Ultima modificare: Marți, 18 Octombrie 2016
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declinã competenþa de soluþionare a cauzei în favoarea judecãtoriei sectorului 4 ContSters111526 ContSters111526 Am depus contestatie a unui proces verbal la judecat. sect 5 asa cum a scris dl agent constatator care de fapt a gresit ceea ce am si explicat in ... (vezi toată discuția)
Complet: ncpc complet nr.3 apel tip solutie: declină soluţionarea ... mihaiklm2022 mihaiklm2022 Complet: NCPC Complet nr.3 Apel Tip solutie: Declină soluţionarea cauzei Solutia pe scurt: Admite excepţia necompetenţei materiale procesuale invocată ... (vezi toată discuția)
Declinare competenta Neiyre Neiyre Am depus o contestatie la judecatoria sector 4 si s-a decis:\\"Solutie: Admite excepţia necompetenţei teritoriale a Judecătoriei Sectorului 4 Bucuresti, ... (vezi toată discuția)