avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... grupa a II- a
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

grupa a II- a

Este un ordin emis in 1997,a MMPS (201/326,nu stiu exact) care ofera grupa a II-a soferilor de pe ambulanta retroactiv pentru perioada 01.03.1990 - 1997,chiar daca nu s-a platit contributie pt grupa ?
Multumesc.
incerc sa vi le trimit imediat
La minister nu am reusit .... e foarte greu sa luam legatura cu ei,nici angajatorul nu a putut.

Va multumesc, mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin de analiza a mediului nociv pt. acordarea grupei a ii-a mireteo mireteo nu stiu cat de bun este titlul dar problema mea este urmatoarea:#-o la acordarea adeverintei pt.grupa a II-a este nevoie ca intreprinderea sa aiba buletin de ... (vezi toată discuția)
Grupa a ii de munca pentru soferi profesionisti GABI HOHA GABI HOHA Socrul meu a fost sofer pe cisterna de combustibil de 30 tone din 1997 pina in 2004, in aceasta perioada el nu a primit grupa a II de munca desi colegi de ai ... (vezi toată discuția)
Grupa a ii-a de munca in agricultura mihay75 mihay75 la ce articol se gaseste meseria de sudor in agricultura din legea 50/90 pentru iesirea la pensie (vezi toată discuția)