avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Acte subcontractori
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Acte subcontractori

Buna ziua
In caz de subcontractare, pe langa declaratiile art.180, 181 si 69, declaratia si lista cu subcontractantii, imi trebuie si certificatele fiscale si cel constatator din partea subcontractorului.? In fisa nu se precizeaza. Iar in Ordonanta 34 nu exista prevederi decat cu privire la sustinatori. Ajutat-ma va rog
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 16:12, 28 Martie 2013
sustinatori sau subcontractori? este foarte important sa faceti diferenta. in cazul unui subcontractant (care in mod normal nu ar trebui sa depaseasca 10% din valoarea lucrarilor/ serviciilor) se depun acord de subcontractare si declaratie privind subcontractantii si atat. doar la cererea Autoritatii Contractante se mai furnizeaza si alte date/formulare.
multumesc
subcontractantul nu are obligatia de a depune decat declaratia privind neincadrarea in art 69^1 din oug 34 nu si 180, 181. Contractul incheiat intre ofertant si subcontractant nu este obligatoriu sa se prezinte decat la incheirea contractului de achizitie publica cu ofertantul castigator. in procedura este necesar doar acorudul subcontractantului ca va presta activitati de...., reprezentand un anumti procent din valoarea contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sustinatorul tehnic pentru licitatii. laritzu laritzu Buna ziua.Asa cum spune si titlul ,as vrea sa stiu care este statutul legal al sustinatorului tehnic in licitatii. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Tert sustinator capacitate tehnica si/sau profesionala luandai luandai Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu informatii cu privire la urmatorul caz: Intentionam sa participam la o licitatie, insa nu indeplinim una dintre ... (vezi toată discuția)
Sustinere tehnica tert Geom1 Geom1 Inca am o nelamurire asupra ce inseamna, cf. art. 190/OUG 34 \\"Capacitatea tehnică şi profesională a ofertantului/candidatului poate fi susţinută, pentru ... (vezi toată discuția)