avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general detalii cont
Discuție deschisă în Contabilitate în general

detalii cont

am deschis un cont pentru o persoana juridica la o banca comerciala, cu o ramura de euro si una de lei, am depus cate o suma de bani in fiecare dintre aceste doua conturi, fara nici o specificatie pe foaia de varsamant/am auzit niste zvonuri ca ar fi trebuit sa specific acolo"imprumut asociat", altfel nu pot sa ridic numerar din cont daca am nevoie.....ma puteti lamuri daca e real sau nu?
multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Mirela Mocanu , Avocat 19:17, 23 Februarie 2009
NU este real.
Provenienta surselor este ceruta pe formularul de depunere pentru a preveni infractiunile de spalare a banilor.
Dvs. puteti sa efectuati operatiuni cu numerar in/din contul societatii fara ca aceste sume sa fie doar imprumuturi de la asociati.
Aceasta precizare va ajuta la clarificarea situatiei contabile si regalrea socotelilor dintre dvs. si societate.

Av.Mirela Mocanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creditare firma de catre administrator GGBO GGBO Luna aceasta am cumparat o masina pe firma (80 000 ) lei. Ca persoana fizica am mers la banca , am completat un formular de creditare pe care mi l-au dat cei ... (vezi toată discuția)
Imprumut firma in euro Mihaela1772000 Mihaela1772000 Buna ziua, Ca asociat, pot imprumuta firmei o suma in euro? Ma intereseaza daca pot depune euro in contul de euro al firmei pentru a putea plati o factura ... (vezi toată discuția)
Contractul de creditare societate Buna ziua, Contractul de creditare societate, se inregistreaza in registrul de casa? Am nevoie de aceasta informatie din motivul urmator: - tin ... (vezi toată discuția)