avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare titular concesiune
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare titular concesiune

Buna ziua. As dori sa supun dezbaterii dvs. urmatoarea speta: Consiliul local a inchiriat un spatiu din dispensarul uman pentru o societate, cu doi asociati, pentru activitati farmaceutice- farmacie. Intre timp cei doi asociati s-au despartit, iar unul dintre ei a preluat si activele fostului asociat. Acum dumnealui solicita incheierea unui nou contract de inchiriere/concesiune pe numele noii societati. Cum sa procedez?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gabisilviu , utilizator 18:49, 3 Aprilie 2013
Să înţelegem că contractul de concesiune s-a încheiat pe societatea A, iar acum se doreşte încheierea unui nou contract pe societatea B?
În acest caz se solicită încetarea contractului pe societatea A şi încheierea unui nou contract pe societatea B.
Asta cunosc. Intrebarea mea este daca se inchiriaza direct sau prin licitatie , deoarece apartine domeniului public?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatiu din dispensar uman kokon kokon Buna ziua! Am o intrebare: care este procedura legala in cazul in care o persoana fizica doreste sa inchirieze o incapere din incinta dispensarului uman ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic la primarie si asociat unic la o societate comerciala - situatie de incompatibilitate? SANDUDUMITRUDANUT SANDUDUMITRUDANUT Sunt functionar public( consilier juridic la primarie ) am voie sa fiu asociat unic la o societate comerciala care comercializeaza produse farmaceutice mama ... (vezi toată discuția)
Inregistrare punct de lucru la registrul comertului REBIGA LILIAN REBIGA LILIAN Buna Ziua, Pentru inchirierea unui spatiu comercial de catre o societate comerciala cu domeniul de activitate Cod CAEN 6820 Inchirierea si subinchirierea ... (vezi toată discuția)