avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... daune !!!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

daune !!!!

BUNA ZIUA, am cumparat un teren in 2008 , 1300 mp din care 300 mp erau exact in zona in care urma ca sa se asfaleze. 2 ani nu am mai mers pe la terenul respectiv. Cand am facut prima vizita dupa 2 ani , am vazut ca sa asfaltat dar ....nu ma intrebat nimeni daca poate sa intre pe "cei 300 mp". Am fost la primarie si mi-a spus ca nu e problema lor , nu ei au asfaltat si pot aduce la "forma initiala".
Eu platesc impozit si pe cei 300 mp ...asfaltul este ok...dar totusi nu ma intrebat nimeni daca poate asfalta aceea zona. Pot cere despagubire in instanta pentru cei 300 mp?...sunt ceva sanse sau ....."mori de vant"?....multumesc
Cel mai recent răspuns: florinmircea , utilizator 06:19, 29 Martie 2013
Dvs păreri a fi mai degrabă mulţumit de faptul ca este asfaltata suprafaţă de 300 metri, desigur şi contrariat în acelaşi timp, pe buna dreptate. Cu siguranţă este o gresala grava a societăţii ce a executat lucrările, puteţi cere acesteia aducerea la starea iniţială desigur.
Multumit sunt , a asfaltat si a adus canalizare....DAR.....a intrat fara voia mea pe teren si platesc impozit pe domeniul public. Maine poate imi asfaleaza si locul de casa fara sa ma intrebe.Care ar fi daunele care se pot castiga in proces?...Exista un "barem"/mp....multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu intabularea, inscrierea in cartea funciara etc, datorita numarului de metri patrati mai mare masurati fata de cei din acte. AndreeaSasu AndreeaSasu Buna ziua, Am si eu o problema cu inscrierea unui imobil in urma unei succesiuni. Din masuratorile cadastrale, suprafata de teren are 380 mp, iar in acte ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea prefecturii in baza legii 18/1991 G_Constantin G_Constantin Buna ziua Tatal meu a mostenit de la parintii sai un teren intravilan de 1000 de metri patrati in 1973, terenul [b]nu a fost niciodata [/b]in propietatea ... (vezi toată discuția)
Titlu propietate Marius Rujan Marius Rujan Problema se pune in urmatorii pasi : -exista un act de vanzare-cumparare pentru o suparafata de teren intravilan, cu vanzatorul decedat; -vecinatatile ... (vezi toată discuția)