avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod caen 0111 si vanzari seminte cereale
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod caen 0111 si vanzari seminte cereale

Buna ziua,

desfasor activitate de prodecere cereale-caen 0111.
O parte de cerealele produse de mine le vand ca seminte(in urma selectarii acestora, adica a eliminarii corpurilor starine.)
Intrebare:
este suficient caen 0111 sau mai trebuie si alt caen 0164 de pregatire seminte?
Cel mai recent răspuns: FLORIN MIHAI DAN , Consilier juridic 08:36, 29 Martie 2013
in coditiile in care le comercializati, da ar trebuii autorizat 0164 pregatirea semintelor in vederea insemantarii clasa care include imbunatatirea calitatii de inmultire a semintelor prin eliminarea materialelor straine, etc, si ma gandesc ca aveti autorizat in acest sens si comert cu ridicata sau amanuntul a acestor produse

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintarea unul srl-d CuzescuAndra CuzescuAndra Buna ziua, asi dori si eu o informatie cu privire la urmatoarele aspecte: - ce coduri Caen imi trebuie in actul constituitv pentru comercializarea ... (vezi toată discuția)
Caen din nou stanceni stanceni Buna ziua! Lamuriti-ma si pe mine va rog cum e cu noul cod CAEN...mai precis daca imi puteti spune ce a devenit vechiul 5248 si 1598. Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Comert cu ridicata nespecializat 4690 - incadrare activitati, autorizatii necesare Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua. Va rog frumos sa-mi spuneti ce inseamna mai exact \\"comert cu ridicata nespecializat\\". De asemenea, daca eu ca firma, cumpar cu ridicata ... (vezi toată discuția)