avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Comert cu ridicata nespecializat 4690 - incadrare ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Comert cu ridicata nespecializat 4690 - incadrare activitati, autorizatii necesare

Buna ziua.

Va rog frumos sa-mi spuneti ce inseamna mai exact "comert cu ridicata nespecializat".
De asemenea, daca eu ca firma, cumpar cu ridicata diverse marfuri trebuie sa le revand catre alte firme de comert sau pot sa le revand si catre firme de productie?
Adica, o parte din marfuri sunt utilizate ca materii prime sau materiale in productia sau activitatea altei companii. De ex. cumpar en-gros seminte de lucerna pe care le pot revinde catre magazine cu amanuntul sau catre un fermier care le seamana.

Pentru cod CAEN 4690 ce fel de autorizatii sunt necesare? Deocamdata se lucreaza fara depozitare.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 16:15, 27 Februarie 2013
Conform nomenclatorului CAEN aceasta clasa include: comerţul cu ridicata al diverselor produse fără nici o specializare.
Cu privire la autorizatii, depinde ce produse comercializati.
Silvia Monica a scris:

De asemenea, daca eu ca firma, cumpar cu ridicata diverse marfuri trebuie sa le revand catre alte firme de comert sau pot sa le revand si catre firme de productie?
Adica, o parte din marfuri sunt utilizate ca materii prime sau materiale in productia sau activitatea altei companii. De ex. cumpar en-gros seminte de lucerna pe care le pot revinde catre magazine cu amanuntul sau catre un fermier care le seamana.

Multumesc.

Mai degraba ma intereseaza raspunsul pentru acest paragraf, daca mi-l puteti oferi.
Puteti vinde la cine doriti dumneavoastra atat timp cat respectati prevederile legale in vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa revand coroane cu cod caen 4619? nick4you nick4you Buna seara. Doresc sa comercializez coroane (jerbe) doar catre persoane juridice. Le cumpar de la o societate, care are dreptul sa le confectioneze, imi pun ... (vezi toată discuția)
Firma Voxaledana Voxaledana Buna ziua! Am o firma la care activitatea principala(pe certificatul de inmatriculare) este comert cu ridicata al pieselor si accesoriilor pentru ... (vezi toată discuția)
Caen sex shop? utc utc Buna ziua! In ce cod CAEN se incadreaza un sex shop? Multumsec! (vezi toată discuția)