avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... OBLIGATIA DE STAMPILA ACTELE FIRMEI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

OBLIGATIA DE STAMPILA ACTELE FIRMEI

Buna ziua. De circa 10 ani lucrez in cadrul unei firme de constructii, unde in primul an am lucrat ca secretara, iar apoi, dupa finalizarea studiilor, am lucrat ca inginer. Ulterior, conform legislatiei in vigoare, am obtinut drept de stampila. Ma poate obliga firma angajatoare sa imi pun stampila pe actele in domeniu?

Alte discuții în legătură

Cum se obtine stampila de inginer de instalatii? am absolvit ... utilizator21345 utilizator21345 Cum se obtine stampila de inginer de instalatii? Am absolvit Facultatea de Instalatii in 2018. Nu am lucrat in domeniu in ultimii 6 ani. Vreau sa imi fac casa ... (vezi toată discuția)
Infiintare sepp MarinFlorinAlexandru MarinFlorinAlexandru Buna ziua, Sunt absolvent al unei facultati economice si as dori sa urmez un master in domeniul ştiinţelor inginereşti ca pe viitor sa pot infiinta un ... (vezi toată discuția)
Modalitate de incadrare in codul cor dcrst75 dcrst75 Buna ziua! Am absolvit liceul cu sectia Informatica si am pe langa diploma si un atestat de Operator Tehnica de calcul si Facultatea ISE Sectia ... (vezi toată discuția)